Kiemelt hírek Makó Színes

Fejlesztések középpontjában a Maros-parti Jázmin Weekend House

Sikeres esztendőt zárt és az idénre is már tele van tervekkel Vígh Zsolt. A makói Jázmin Apartman tulajdonosa 2019-ben a Maros-part két szálláshelyének népszerűsítését tűzte ki célul. A strand közelében található Jázmin Weekend House és Forest Apartmanok lehetőségeinek kibővítése tovább fokozhatja a város vendégforgalmát és a helyi szolgáltatók együttműködését.

Makó turisztikai fejlődése folyamatosan motiválja Vígh Zsoltot, aki tavalyelőtt nyitotta meg a Jázmin Apartmant. A Petőfi-park szomszédságában működő családi vállalkozás modern, fiatalos és tágas kialakításával elsősorban a családokat célozza meg, de azok is jól érezhetik itt magukat, akik egyedül, párjukkal vagy a barátaikkal érkeznek. – A kifejezetten erős főszezon mellett az őszi és téli időszakuk is kedvezően alakult. – A szabadtéri koncertek, az adventi vásár, a közösségi és sportesemények sok érdeklődőt vonzottak az ország más részeiből, sőt határon kívülről is. Nagy népszerűségnek örvend a gyógyturizmus is a Hagymatikumban, amelynek fejlesztése minden bizonnyal tovább növeli majd a városban töltött vendégéjszakák számát – vélekedett a tulajdonos, aki saját szálláshelye népszerűségével kapcsolatban elmondta, folyamatosan kiemelkedő értékeléseket kapnak az erre szakosodott oldalakon és a látogatóik visszajelzései is igen pozitívak. Számos visszatérő vendégük van, és több elismerésben is részesültek már. Ezek közül az egyik a Best of Makó turisztikai védjegy, amely versengésben portálunk különdíját is elnyerték.

navigate_before
navigate_next

Eredményes működésükben az új ötletek és a sok munka mellett szerepet játszik a helyi szállásadók jó kapcsolata és további fontos tényezőt jelentenek az egyéni kezdeményezések is. Esetükben ez a Maros-part népszerűsítésére tett lépések, amellyel úttörő szerepet vállaltak a területen. – 2018-ban nyitottam meg a Jázmin Weekend House-t és segítettem a Forest Apartman beindításában és működtetésében. Szép eredményekről számolhatok be mindkét hely esetében és már nyári előfoglalásaink is vannak – lelkesedett Zsolt, aki úgy véli, a strand és környezete üdítően hat a vendégekre. A természet közelsége, a csend erősíti a privát szférát, teljes kikapcsolódást és egészen más impulzusokat ad. 

navigate_before
navigate_next

Ezeket tovább erősítik a Kalandpart és a lombkoronasétány programjai, amelyek mellett új tervek kidolgozásán is folyamatosan munkálkodik. – Építő együttműködések kialakítására törekszem. Többek között szeretném a Hinkó tanya lehetőségeit összekapcsolni a szolgáltatásainkkal. Az élménybirtokon családi és baráti rendezvények lebonyolítását is biztosítják gyönyörű környezetben, teljes ellátással – számolt be terveiről Vígh Zsolt, aki a nyaralók fejlesztésén túl a jövőben a József Attila utcai apartmant is bővíteni fogja. További információk a szálláshelyekről a www.jazminapartmanmako.hu oldalon találhatók.