Hírek

Jó reggelt, Makó!

Folytatódott a szaunamesterek megmérettetése a Hagymatikumban, hosszú lesz az idei farsangi idény, ismét a világ legjobb mentői közt dobogósok a magyarok – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Szekeres Anna blogjával indult a nap: a hóesés körüli munkák pozitív és negatív oldaláról is írt a szerzőnk. Ismét a világ legjobb mentői közt dobogósok a magyarok: a Winter Rallye Rejviz harmadik helyét tudhatják magukénak. A Szegedi Tudományegyetemen is bemutatják a felsőoktatási fejlesztéseket: az egyetemi nyílt napokhoz kapcsolódóan hét helyszínen mutatják be az európai és hazai forrásokból megvalósuló felsőoktatási fejlesztéseket.

Nyolc éves lett Beast, Zuckerbergék magyar kutyája: a puli születésnapjáról a közösségi oldal első embere külön Facebook-bejegyzésben emlékezett meg. A következő napokban tovább melegszik az idő: a hét közepén néhol 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Bébiételt hív vissza a Nébih: műanyagra emlékeztető idegen anyag van benne. Két hónapig tart a farsangi időszak az idén: kezdete vízkereszt, január 6-a, és hamvazószerdáig tart, ami idén március 6-ra esik. 

Folytatódott a szaunamesterek megmérettetése a Hagymatikumban.

A legjobb szaunamestereket díjazták a Hagymatikumban – Makó Híradó

Ezen a hétvégén rendezték meg a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Bajnokság II. fordulóját. Vasárnap a szakmai zsűri pontozta a szaunamestereket a makói intézményben. A legjobb nyolc szakember jut tovább a döntőbe.

Ha már szó esett Zuckerbergék magyar kutyájáról, a napot kezdjük egy vicces ebes összeállítással, ahol a főszerepben az olasz agarak állnak.