Hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Megkezdődött az idei Givaudan-Kupa, a Hagymatikumban mérik össze tudásukat az ország szaunamesterei, századik évébe lépett az ország Bálint gazdája, elutalásra kerültek pénteken a nyugdíjak – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

21 csapat vesz részt idén a kispályás labdarúgó bajnokságon, amelyre sokan érkeznek a térségből is. Van egy fontos változás is  – erről, és a torna menetéről ide kattintva olvashat.

A makói fürdőben zajlik a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Bajnokság II. fordulója; a most hétvégén zajló országos megmérettetés számára a Hagymatikum nemcsak a helyszínt szolgálja, de két versenyzővel is képviseleti magát.

Századik évébe lépett az ország Bálint gazdája. Volt idő, amikor éveken át rendszeresen láttuk őt a tévében, kertészeti tanácsokat adott – mindig bölcsen és jókedvűen.

A Magyar Államkincstár pénteken elutalta a bankszámlákra érkező nyugdíjakat – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel.

Négyezren szerezhetnek térítésmentesen nehézgépjárműre szóló jogosítványt, a mintegy 4 milliárd forintos belföldi forrásból 2400 tehergépjármű-vezető és 1600 autóbuszvezető képzése valósulhat meg a következő években – közölte Varga Mihály.

A mai napot pedig Ed Sheeran dalával indítjuk!