Hírek

Jó reggelt, Makó!

A doni áttörésre emlékeztek Makón és Szegeden, hegymászó élményeiről mesélt Kiszomboron Kerekes Éva, közösségi oldalán mondott köszönetet Farkas Éva Erzsébet a támogatóknak – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Ma veszi kezdetét a Givaudan Kupa: a hagyományos labdarúgó-bajnokságra számos térségi csapat is jelentkezett. Barnaszén lángjánál melegszenek az óföldeáki rászorulók: összesen 142 mázsa barnaszenet osztott ki 17 óföldeáki szociálisan rászoruló családnak a helyi önkormányzat. A doni áttörésre emlékeztek Makón és Szegeden: több tízezer Csongrád megyei áldozata volt az 1943-as eseménynek. 

Fejlődő város – megújuló városkép: közösségi oldalán számolt be Czirbus Gábor a Csipkesor beruházásról. Közösségi oldalán mondott köszönetet Farkas Éva Erzsébet a támogatóknak: Makó polgármestere az adventi és karácsonyi felajánlásokat köszönte meg. Hegymászó élményeiről mesélt Kiszomboron Kerekes Éva.

A felhők fölé vitte kiszombori hallgatóit Kerekes Éva hegymászó – Makó Híradó

Az álmoktól a Manasulig címmel tartott élvezetes előadást a Kiszombori Ady Endre Művelődési házban pénteken este Kerekes Éva makói hegymászó, aki másodmagával első magyar nőként és első makóiként mászta meg a Nepálban található 8163 méter magas hegycsúcsot.

Reggel újabb havazás várható, de napközben is időnként eshet a hó. A hőmérséklet mínusz 5 és mínusz 1 Celsius fok között alakulhat. A napot kezdjük egy NB számmal!