Hírek

Jó reggelt, Makó!

Pótszilvesztereztek a Szépkorúak Nyugdíjas Klub tagjai, előrelépés történt az ivóvízminőség-javító beruházás kapcsán, Facebookon közvetítik a földeáki testületi üléseket – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Csipogtak a dobozok Nagylakon: negyven élő madarat találtak egy román kisbuszban. Fásítással jövedelmezőbb lehet a mezőgazdálkodás: Magyarország erdősültségét 20 százalékról 27 százalékra növelnék a jövőben. Életet mentett a Szív City: önkéntes segítőket riasztott a mobil applikáció.

Pótszilveszterrel kezdte az évet a Szépkorúak Nyugdíjas Klubja: idén mozgalmas évük lesz a klub tagjainak. Nagyot ugrik Földeák: a Facebookon közvetítik a testületi üléseket. Ormos Zsuzsanna kiállítása nyitotta a Hagymaház Galéria idei évét: a tárlatot február 8-ig lehet megtekinteni. Előrelépés történt az ívóvízminőség-javító beruházás kapcsán: szerződéskötésekre került sor a kivitelezés második és harmadik szakasza kapcsán.

Reggel és este hóesésre kell számítanunk, napközben pedig 0 fokot is elérheti a hőmérő higanyszála. Este mínusz 3 fok várható.

A napot kezdjük cuki állatokkal, akikkel meggyűlik a baja a tél viszontagságaival.