Kiemelt hírek Makó Színes

Pótszilveszterrel kezdte az évet a Szépkorúak Nyugdíjas Klubja

A makói nyugdíjas klub életében hagyománynak számít, hogy az év első rendezvénye a pótszilveszter, amellyel az új évet köszöntik. A Szépkorúak Nyugdíjas Klubjának idén számos programja lesz: sokat szeretnének kirándulni és részt venni városi rendezvényeken is.

Már harmadik alkalommal rendezte meg a Szépkorúak Nyugdíjas Klubja a pótszilveszteri mulatságot. Takács Ferencné, a klub vezetője elmondta, idén számos tervvel vágtak neki az évnek – többek között a taglétszámot bővíteni fogják, kirándulásokat szerveznek Füzesgyarmatra és Mátrafüredre, illetve városi rendezvényeken szeretnének közreműködni.

– A pótszilveszter az első foglalkozásunk 2019-ben. Ilyenkor közösen eszünk, sütizünk, pezsgőzünk és nagyot mulatozunk. Általában minden hónap második, harmadik és negyedik szerdáján találkozunk. Ezeken az alkalmakkor nem maradnak el a beszélgetések és a receptcserék sem – árulta el Rózsika.

A rendezvényen Hadik György képviselő köszöntötte az ünneplőket. A képviselő beszédében kiemelte, az új esztendő alkalmából csak olyan dolgokat fogadjunk meg, amelyeket be tudunk tartani rajtunk kívülálló okok esetén is.

– Olyan dolgokat kell kívánni, amiket meg tudunk valósítani: meg kell határoznunk, hogy mit nem fogunk csinálni és mit szeretnénk csinálni az új évben. Tulajdonképpen rajtunk múlik az, hogy mire mondunk igent vagy nemet – fogalmazott Hadik György.