Belföld Hírek

Ne legyenek a Sargentinik rabszolgái a magyar baloldali képviselők!

Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a keddi tüntetéssel kapcsolatban osztotta meg véleményét közösségi oldalán – írja a Magyar Idők.

„A baloldal tegnap azzal a Sargentinivel tüntizett együtt, aki hónapok óta páros lábbal száll bele Magyarországba. Mindezt úgy, hogy a pártja 7 százalékot kapott a legutóbbi európai választáson, a Fidesz pedig 51-et” – mondta el Dömötör Csaba, a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

„Ennél fontosabb, hogy a magyar baloldali képviselők megint füttyszóra felsorakoztak egy olyan politikus mellett, aki hónapok óta kampányt vagy inkább hadjáratot folytat Magyarország ellen. Ezekben a napokban sokszor elhangzik a rabszolga szó, én is rácsatlakozom erre. Azt kívánom a baloldali képviselőknek, hogy ne legyenek a Sargentini-félék rabszolgái, és egyszer az életben próbálják ki, hogy milyen Magyarországért melózni Brüsszelben, nem pedig fordítva” – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Újévi kívánság a baloldali képviselőknek

A baloldal tegnap azzal a Sargentinivel tüntizett együtt, aki hónapok óta páros lábbal száll bele Magyarországba. Mindezt úgy, hogy a pártja 7 (hét) százalékot kapott a legutóbbi európai választáson, a Fidesz pedig 51-et.

Közzétette: Dömötör Csaba – 2019. január 9., szerda

Forrás: magyaridok.hu | Borítókép: archív fotó (MTI)