Hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Újabb bérlakásokat adtak át Honvédban, a Hagymatikum lehetőségeinek kihasználására buzdít Czirbus Gábor, népszerű a malomkéményből épített nagyéri kilátó, az összes egészségügyi szakdolgozó kap majd béremelést – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Múlt év végén újabb önkormányzati bérlakásokat adtak át Honvéd városrészben. Ezek az ingatlanok új nyílászárót kaptak, energetikai és fűtőrendszer korszerűsítésen estek át és hőszigetelték őket. A karácsonyt és az új évet már a felújított önkormányzati bérlakásokban ünnepelhették a bérlők.

Minden makói állandó lakcímmel rendelkező lakosnak figyelmébe ajánlom a Hagymatikum Gyógyfürdő által kínált lehetőségeket. – írja az alpolgármester közösségi oldalán. Czirbus Gábor a Facebookon arra hívja fel a makóiak figyelmét, hogy ingyenes fürdőorvosi ellátást igényelhetnek, amennyiben rendelkeznek érvényes makói lakcímkártyával, illetve magyar betegbiztosítással.

128 millió forintos TOP-os turisztikai pályázatot nyert még az előző esztendőben a nagyéri önkormányzat, ebből épült többek közt a 24 és fél méter magas kilátó is.

Kedden és csütörtökön zárva a magyarcsanádi hivatali pénztár – az év eleje óta megváltozott a polgármesteri hivatal pénztári nyitvatartása, ahol többek közt a segélyeket is fizetik.

Az egészségügyi szakdolgozók mindegyike részesülni fog béremelésben – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán kedden.  

Igencsak sajátos a médiához való viszonya (is) a hódmezővásárhelyi polgármesternek, aki – úgy tűnik – már a kormánykritikus sajtóban is ellenséget lát. Boszorkányüldöző Márki-Zay Péter nem tölt, csak lő!

2019. január 10-én, azaz most csütörtökön megtartják az idei első Kormányinfót, amelynek különlegessége, hogy Orbán Viktor miniszterelnök fog válaszolni a kérdésekre. Az Origo információ szerint a miniszterelnök ebből hagyományt szeretne teremteni.

A mai napot pedig a Rolling Stones dalával indítjuk!