Hírek Kiemelt hírek Makó

Közlemény a hulladékszállításról Makón

Makó Város Önkormányzata az alábbi közleményt juttatta el portálunkhoz a január 1-i és 5-i hulladékszállítással kapcsolatosan.

„Makó város területén a hulladékszállítási közszolgáltatást az FBH-NP Nonprofit Kft. végzi. Makó Város Önkormányzata a közszolgáltatótól kapott értesítés alapján jóhiszeműen járt el, mikor tájékoztatta a lakosságot a szokásostól eltérő hulladékszállítási időpontról.

Sajnos a szolgáltató cég adminisztrációs hibája miatt sokan hátrányt szenvedtek január 1-jén, hiszen számos ingatlan elé a téves tájékoztatás miatt nem rakták ki az edényzetet. 

Ahogyan eddig, úgy a jövőben is a tavalyi ürítési rend szerint (tehát ünnepnapokon is) fog történi a hulladékszállítás, melynek értelmében január 1-jén is volt. Akik hátrányt szenvedtek újév napján, azoknak a közszolgáltató január 5-én, szombaton ingyenesen elvégzi a hulladékszállítást. A szolgáltató a hibás tájékoztatásért elnézésüket kéri.”

3 Responses

  1. sajnos jan—2-án sem vitték el egyik kukát sem pedig ki lett téve kérdezném —-szombaton elviszik??,,nagyon megvoltam elégedve az eddigi munkájukkal kőszőnőm —

  2. ha kérhetném –az első hó igen nagy gondot okozott nekem mert a köz utakat sozó traktor rendszerint elfelejti az utolsó ház elött is le szórni a kocsi utat igaz zsák utca de attól még lakják –méghozzá igen csak idős néni akinek állandóan lapátolni kell ha ki akar jutni a házából –ha nem őnők höz tartozik a bejelentés kérem értesítsenek hogy hova ??? mára már megint havazást igértek de ugyan úgy elfelejtete az úr hogy végig kell menni az utolsó házig —kérem a nagylelkű segítségüket —

    1. Tisztelt Barna Istvánné! Melyik utcáról van szó?

Comments are closed.