Hírek Kiemelt hírek Makó

Jubileumi újévi koncerttel vette kezdetét 2019 Makón

A 25. alkalommal megrendezésre került újévi koncerten színes repertoár várta a közönséget: az esten felléptek a Makói Magán Zeneiskola jelenlegi és egykori növendékei, illetve Vastag Csaba emelte az ünnepi koncert fényét.

Közel 90-en álltak színpadra a jubileumi koncerten, ahol nemcsak a zeneiskola jelenlegi tanulói, hanem egykor innen indult művészek is hazajöttek és csatlakoztak az együtteshez – mondta el portálunknak a koncert előtt Csikota József.

– Óriási szívvel megyünk most a közönség elé. Mindig nagyon jó az újévi koncert, de most valahogy nagyon egyben vagyunk, nagyon együtt vagyunk, mint egy nagy család; a volt növendékek és a jelenlegiek együtt fognak muzsikálni. Úgy gondolom, hogy nagyon szép és nagyon nagy dolog az, hogy ezek a fiatalok nem felejtették el a gyökereket, hazajönnek és a jelenlegi tudásukkal hozzájárulnak ehhez a koncerthez, és így Makó város kultúra életéhez is – emelte ki a karnagy-igazgató.

Ünnepi beszédében Farkas Éva Erzsébet szólt az újévről, az összefogásról, a közösség erejéről az összetartozásról, illetve a Makói Magán Zeneiskoláról, és annak sikereiről, kiemelve a tavaly elért eredményeket. A polgármester továbbá hangsúlyozta: a 2018-as év a város sikertörténete, amelynek titkáról így fogalmazott: együtt építjük a Dél-Alföld legdinamikusabban fejlődő városát, egymásért, közösen, nem önös érdekekből. Farkas Éva Erzsébet köszöntötte Csikota Józsefet és feleségét, illetve a zenészeket.

Ezt követően a koncert sztárvendége, Vastag Csaba lépett színpadra, aki többek között egy Frank Sinatra dallal is megörvendeztette a makói közönséget.

One Response

  1. Tisztelt Makó Híradó informatikusa!
    Kérem, írja meg, mit nem csinálok jól, hogy a képeket nem tudom léptetni az újévi koncertről szóló cikkhez feltett galériában?
    Biztos bennem van a hiba, mert azt nem hiszem, hogy úgy van megcsinálva, hogy minden egyes kép után ki kell lépni, és úgy kell kinyitni az újabb képet!!

    Köszönöm

Comments are closed.