Hírek Kiemelt Makó

Jubileumi újévi koncerttel vette kezdetét 2019 Makón

A 25. alkalommal megrendezésre került újévi koncerten színes repertoár várta a közönséget: az esten felléptek a Makói Magán Zeneiskola jelenlegi és egykori növendékei, illetve Vastag Csaba emelte az ünnepi koncert fényét.

Közel 90-en álltak színpadra a jubileumi koncerten, ahol nemcsak a zeneiskola jelenlegi tanulói, hanem egykor innen indult művészek is hazajöttek és csatlakoztak az együtteshez – mondta el portálunknak a koncert előtt Csikota József.

– Óriási szívvel megyünk most a közönség elé. Mindig nagyon jó az újévi koncert, de most valahogy nagyon egyben vagyunk, nagyon együtt vagyunk, mint egy nagy család; a volt növendékek és a jelenlegiek együtt fognak muzsikálni. Úgy gondolom, hogy nagyon szép és nagyon nagy dolog az, hogy ezek a fiatalok nem felejtették el a gyökereket, hazajönnek és a jelenlegi tudásukkal hozzájárulnak ehhez a koncerthez, és így Makó város kultúra életéhez is – emelte ki a karnagy-igazgató.

Ünnepi beszédében Farkas Éva Erzsébet szólt az újévről, az összefogásról, a közösség erejéről az összetartozásról, illetve a Makói Magán Zeneiskoláról, és annak sikereiről, kiemelve a tavaly elért eredményeket. A polgármester továbbá hangsúlyozta: a 2018-as év a város sikertörténete, amelynek titkáról így fogalmazott: együtt építjük a Dél-Alföld legdinamikusabban fejlődő városát, egymásért, közösen, nem önös érdekekből. Farkas Éva Erzsébet köszöntötte Csikota Józsefet és feleségét, illetve a zenészeket.

Ezt követően a koncert sztárvendége, Vastag Csaba lépett színpadra, aki többek között egy Frank Sinatra dallal is megörvendeztette a makói közönséget.

One Response

  1. Tisztelt Makó Híradó informatikusa!
    Kérem, írja meg, mit nem csinálok jól, hogy a képeket nem tudom léptetni az újévi koncertről szóló cikkhez feltett galériában?
    Biztos bennem van a hiba, mert azt nem hiszem, hogy úgy van megcsinálva, hogy minden egyes kép után ki kell lépni, és úgy kell kinyitni az újabb képet!!

    Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.