Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Moulin Rouge tematikájú szilveszter lesz a Hagymatikumban, folytatódik és bővül az otthonteremtési program, Lázár János szerint provokációra, új típusú politikai harcmodorra kell készülni az ellenzék oldaláról – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Két helyszínen – az élmény- és termálmedencénél – várja programokkal a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő azokat, akik jegyet váltottak az évbúcsúztató rendezvényükre. Az élménymedence térnél fellép a Rippel Brothers artista produkcióval, akik a Moulin Rouge jegyében készültek show-val. Továbbá remek koncerttel készül a SunCity Brass is és az este folyamán a Coco Bongo fog zenélni. A termálmedencénél habparti várja az évbúcsúztatókat.

A Rádió 7 vendége volt a tegnapi napon Lázár János, a térség országgyűlési képviselője, akivel Rákay Philip készített interjút. A beszélgetésben szó esett Hódmezővásárhelyről, az ellenzékről és az Európai Parlamenti választások tétjéről is.

Jövőre is folytatódik, és bővül az otthonteremtési program – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságpolitikáért felelős államtitkára szombati budapesti sajtótájékoztatóján. 

Tanácsokkal és videóval készült a rendőrség a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal és az Országos Mentőszolgálattal közösen a biztonságos szilveszteri tűzijáték használat kapcsán.

A mai napot pedig a Queen dalával indítjuk!