Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Több mint 4 millió forintért kapott eszközöket a kórház, élelmiszercsomagokat és tűzifát is osztottak Apátfalván, januártól havi 40 ezer forint lesz a kétgyermekesek családi adókedvezménye – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Szentpéteri Csilla november végén jótékonysági koncerten szervezett gyűjtést a sürgősségi osztály számára. A művésznő a kórház igazgatójával közösen mutatta be a megvásárolt eszközöket; négy betegőrző monitorral, egy 12 csatornás EKG készülékkel, és két infúziós pumpával gazdagodott a kórház.

Apátfalván már hagyománynak számít, hogy a START Munkaprogram keretén belül nevelt állatokat az ünnepek előtt feldolgozzák és a rászorulók, illetve az idősek között szétosztják. Ez idén sem volt másképpen.

Januártól havi 40 ezer forint lesz a kétgyermekesek családi adókedvezménye – nyilatkozta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságpolitikáért felelős államtitkára.

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött személyautót foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen, a sofőr egy Mercedes CLA vezetőjeként akarta elhagyni az országot.

Makó Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. a 2019. január 1-jén esedékes kommunális és zöld hulladékszállítást a következő szombaton, 2019. január 5-én végzi Makó város területén.

A mai napot pedig Tamáska Gabi dalával indítjuk!