Szentpéteri Csilla november végén jótékonysági koncerten szervezett gyűjtést a sürgősségi osztály számára. A művésznő a kórház igazgatójával közösen mutatta be a megvásárolt eszközöket.

– Nagy öröm számomra, hogy már második alkalommal szülővárosom kórházának tudok segíteni. – mondta el Szentpéteri Csilla a sürgősségi osztály számára vásárolt eszközök bemutatásán.

Tavaly indult a művésznő kezdeményezése, akkor az újszülött és gyermekellátás javára mintegy 2,3 millió forintot sikerült összegyűjteni, most ennél jóval több, 4,1 millió forint adomány érkezett.

– A koncert bevételén túl a makói vállalkozások adták össze, a cégek önzetlenül, első hívásra támogatták az ügyet. Az összefogás ereje azt bizonyította, hogy Makón nagyon sok olyan ember van, akinek tényleg fontos, hogy ebben a kis városban a kórház megkapja amire szükség van. – hangsúlyozta Szentpéteri Csilla, hozzátéve, hogy közel 85 támogatója volt a jótékonysági koncertnek.

A megvásárolt eszközöket a kórház igazgatója ismertette. Mint kiderült, négy betegőrző monitorral, egy 12 csatornás EKG készülékkel, és két infúziós pumpával gazdagodott a kórház sürgősségi osztálya.

– Nagy előrelépés ez, komoly eszközöket sikerült beszereznünk, ezek nagyban segítik majd az osztály működését. – emelte ki Nagy Jenő.

A kórházigazgató és a művésznő egyúttal köszönetet mondott minden támogatónak, és segítőnek, akik részt vettek a jótékonysági koncerten és annak szervezésében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest