Hírek

Jó reggelt, Makó!

Több mint 20 százalékkal nőhet az építőipar teljesítménye, megállt a véradók számának csökkenése és kiemelt fejlesztés lett a Szeged-Debrecen út – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Négy halálos baleset történt karácsonykor: öten életüket is vesztették. Csökkentek a jövedelmi különbségek országon belül, valamint férfiak és nők között, tájékoztatott Rétvári Bence. Nyolc mázsa jelöletlen zöldséget és gyümölcsöt talált a NAV Csongrádban: a kormányhivatal szakemberei megállapították, hogy a 44 rekesz, összesen 810 kilogramm zöldség és gyümölcs jelöletlen, így kockázatosnak minősítették a szállítmányt.

Több mint 20 százalékkal nőhet az építőipar teljesítménye: Koji László szerint az idei, 16 milliárd forint pályázati támogatásból várhatóan 150-170 vállalkozás korszerűsítheti a technológiáját, és indíthat gépi beruházásokat. Hatalmas adócsökkentés jöhet Magyarországon: ha nem is jövőre, vagy 2020-ban, de 2021-ben megint komoly mozgástér adódhat a költségvetésben. Megállt a véradók számának csökkenése, közölték az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) vezetői.

Kiemelt fejlesztés lett a Szeged-Debrecen út.

Kiemelt fejlesztés lett a Szeged-Debrecen út – Makó Híradó

Változott a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű közlekedési infrastruktúra-beruházások listája. Megépülhet az M4-es Szolnok és Berettyóújfalu között, gyorsforgalmi kapcsolat kötheti össze Debrecent, Szegedet, majd a mohácsi autópályahíd segítségével Pécset is – írja a Magyar Idők. Tucatnyi nagyváros vasútállomását alakítják át intermodális csomóponttá.

Ma esőre és 4 fok kell számítanunk: a felhők mögül néha előbújhat a nap is. A pénteket indítsuk egy Jess Glynne számmal, akit a SZIN-en is hallhattunk, láthattunk!