Betegőrző monitort kapott a makói mentőállomás, a Járási Hivatalban az ünnepek után sem áll meg a munka és Farkas Éva Erzsébettel készült interjú – tegnap ezeket is olvashatták nálunk!

Halálos kimenetelű baleset történt Szeged közelében: a gépkocsi lesodródott az útról és felborult. Az olaszok körözték a Pandát: a román állampolgárságú férfi Csanádpalotánál hagyta volna el az országot. Lezárt nyomozás: műszaki cikkekre utazott a magyarcsanádi nő.

Karácsony első napján több százan riasztották a tűzoltókat: a katasztrófavédelem műveletirányítási központjait 28 alkalommal hívták tűzeset miatt, illetve 54 esetben műszaki mentést kérve. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász értékelte Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét: elementáris igény van a nemzeti öntudat megerősítésére.

Betegőrző monitort kapott a makói mentőállomás: a Figyi Coffee októberi jótékonysági mozgásán 505 ezer forint gyűlt össze. A Járási Hivatalban év végén sem áll meg a munka: Lakatos-Tóth Andorral beszélgettünk. Farkas Éva Erzsébettel ünnepi interjút készítettünk.

Farkas Éva Erzsébet: kultúránk, hagyományaink továbbadása nélkülözhetetlen – Makó Híradó

Makó polgármestere karácsony a szeretetkapcsolatoknak, az elmaradt találkozások bepótlásának, és a megbocsátásnak ideje is. Makó polgármestere gyermekkorában mindig édesapjával választotta ki a legszebb karácsonyfát, édesanyjával pedig bejglit sütött. Az eldugott ajándékokat pedig rendszerint idő előtt ő is felkutatta.

A hosszú pihenés után sokak munkával kezdik a napot: a reggeli órákban párára és mínusz 2 fokra kell számítani. Napközben akár 6 fok is lehet.

A napot kezdjük egy Ed Sheeran számmal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest