Így készült a Lázár család karácsonyi menüje, Bernáth Józsinál nincs karácsony zserbó nélkül, Orbán Viktor szerint új korszak előtt áll Magyarország – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Érdekességeket és kulisszatitkokat is láthatnak azok, akik megtekintik az országgyűlési képviselő legújabb videóját közösségi oldalán. A politikus a makói adventi gyertyagyújtásról is megosztott egy rövid videót.

Három sikeres könyv után újabb kötettel állt elő a tévéből jól ismert sztárséf, Bernáth József. Legutóbb megjelent kiadványában a főszerepben a sütemények állnak, amelyek receptjeit még édesanyjától kapott meg – ezekből az ünnepi asztalra is kerül valami.

A karácsony a család és a közösség ünnepe is; 24-én jártak a betlehemesek, a kántálók, az ostyahordók, az éjféli misére is megmozdult mindenki. December 25. azonban kizárólag a családé volt, a teljes nyugalom és békesség napja, amikor otthon maradtak – mondta Tátrai Zsuzsanna néprajzkutató.

– Nyolc év közös munkájának eredményeképpen új korszak előtt állunk, és hiszek abban, hogy nemcsak megindultunk, de meg is érkezünk. Magyarország a huszadik századot elvesztette, de a huszonegyediket meg akarjuk nyerni. – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök.

A mai napot pedig John Lennon dalával kezdjük!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest