Meggyújtották a negyedi adventi gyertyát Makón, orvosi rendelő lett Csanádalberti karácsonyi ajándéka és Farkas Éva Erzsébet reméli, kevés politikai csatározás lesz a választásokig – tegnap ezekről is olvashattak!

Szekeres Anna blogjával kezdtük a napot: “Leszek az angyalod!”. Akik a szerb és román határokon szerettek volna átkelni, várakozniuk kellett: a megyei határátkelőkön több órás torlódás is volt. Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta: Európa csak akkor stabil és sikeres, ha Európa európai marad. Varga Mihály pénzügyminiszter szerint az ellenzék be akarja csapni az embereket, szándékosan félremagyarázza az önkéntes túlmunkaidő bővítéséről szóló törvényt.

Orvosi rendelő lett Csanádalberti karácsonyi ajándéka: a Falukarácsonnyal egybekötve adták át a felújított orvosi rendelőt és községházát a településen. Farkas Éva Erzsébet reméli, hogy kevés lesz a választásokig a politikai csatározás. Meggyújtották a negyedik gyertyát Makón.

Lázár János és családja gyújtotta meg a negyedik adventi gyertyát – Makó Híradó

Karácsonyi dallamokkal szórakoztatta a téren összegyűlt tömeget a Dr. Mihálka György Városi Vegyeskar, és felléptek az Írisz Táncklub tanulói is. A gyertyagyújtáson részt vett a térség országgyűlési képviselője is, Lázár János röviden megköszönte a meghívást, és áldott karácsonyt kívánt mindenkinek.

Úgy tűnik, nem lesz fehér karácsonyunk: bár napközben eshet havas eső, a hőmérő higanyszála 0 fok felett marad.

A napot kezdjük egy mindenki által ismert karácsonyi dallal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest