A Falukarácsonnyal egybekötve adták át a felújított orvosi rendelőt és községházát a településen. A 80 milliós beruházás kapcsán Lázár János azt mondta, elsősorban a csanádalbertieknek jár az elismerés, mert képesek voltak összefogni a közös ügyért.

Komoly fejlesztéssel zárja az évet Csanádalberti, az itt élőknek régi vágya volt az orvosi rendelő felújítása, ahogyan ez nagyon ráfért a községházára is. A lakosoknak a karácsonyi ünnepség előtt Csjernyik Zoltán polgármester mutatta meg belülről az épületeket.

Az ünnepségen a térség országgyűlési képviselője gratulált az elmúlt évek településfejlesztő munkájához, és békés, boldog karácsonyt kívánt a lakosoknak.

– Sikerült elérni, hogy van egy tisztességes művelődési házuk, ahol beszélgethetnek, van egy községháza, ahol az ügyeiket elintézhetik, és ami még ennél is fontosabb, van egy egészségház, ahová a betegségek megelőzése, és a gyógyulás reményében mehetnek. Szeretnék ehhez gratulálni, önöket illeti az elismerés, hogy képesek voltak összefogni. – mondta el Lázár János.

Az országgyűlési képviselő hozzátette: természetesen jövőre is várja a megoldandó feladatokat és kéréseket a polgármestertől és az itt élőktől egyaránt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest