Falukarácsony volt Apátfalván, gálázott a Forgatós Táncegyüttes, kétszáz családot ajándékozott meg a makói önkormányzat és a munkáltatónak sem érdeke a vég nélküli túlóráztatás – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Változik a helyi és helyközi buszok menetrendje az ünnepek alatt: érdemes tájékozódni indulás előtt. Hatalmas a forgalom a határátkelőknél: Röszkénél tegnap háromórás várakozás is volt. Évet zárt a ménesbirtok: Lázár János köszönetet mondott az elvégzett munkáért is.

A munkáltatónak sem érdeke a vég nélküli túlóráztatás: Tóth István, a Váll-Ker Kft. ügyvezetője szerint a munkáltatóknak egyszerűen nem áll érdekükben kihasználni a maximumot. Kétszáz családnak tették szebbé az ünnepeket: mintegy negyven vállalkozó támogatta az akció. Falukarácsony volt Apátfalván: a negyedik gyertyát is meggyújtották az adventi koszorún. Gálázott a Forgatós: régi hagyományokat is felélesztettek a táncosok. Tüntetés volt Makón a túlóratörvény ellen.

Politikus urak, ez most komoly? – Makó Híradó

Makóra is szerveztek tüntetést a túlóratörvény ellen, a nagy jóindulattal is csak alig százfős tömeg azonban brutálisan gyenge haknit láthatott a politikusoktól. Még egy valamire való tarkóra tett kézzel földön fekvés sem volt. Pedig ugye az k***a jó kép lett volna…

Ma is marad az enyhe időnk, így valószínű, fehér karácsonyunk már nem lesz. Délelőtt 4 fokot, délután 8 fokot jósoltak az időjárásjelentők. Délután az utolsó gyertyát is meggyújtják a makói adventi koszorún: 17 órától kezdődik az ünnepi műsor a Makovecz téren.

A napot kezdjük egy Kings of Leon számmal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest