Hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

A karácsonyt ünnepelték a Makói Óvodában, idén is gyűjtöttek az ENI-nek, kávéfőzővel lepte meg a képviselő a Szépkorúak Nyugdíjas Klubját, karácsonyi koncertet adtak a Bartókosok, jótékonysági akciót hirdetett a Návay – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A Makói Óvoda Erdélyi Püspök utcai tagintézményének dolgozói mesével készültek a gyerekeknek. Azt szeretnék, ha bennük az maradna meg, hogy a szeretet ünnepét békében és nyugalomban kell tölteni.

Rendőrök, önkéntes és hivatásos tűzoltók vittek adományokat, amelyet az Egyesített Népjóléti Intézmény oszt ki a rászorulóknak. A családok még ezen a héten meg is kapják, hogy bekerülhessen a karácsonyfa alá.

Évzáró ünnepséget tartottak szerda délután a Szépkorúak Nyugdíjas Klub tagjai a Megyeház utcai klubépületben. Dr. Hadik György idén is ajándékkal érkezett a rendezvényre: a nagy doboz egy kávéfőzőt rejtett.

A Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai hagyományosan karácsony előtt mutatják be, mit tanultak a zene terén az évben a Bartók Székhelyintézményben. A tanulók mellett vendégfellépőként idén Bocskai-Kovács Éva érkezett Makóra.

Jótékonysági akciót hirdetett a Návay: az intézmény Diákönkormányzata felhívást tett közzé, amelynek eredményeképp közel 20 csomagot készítettek a tanulók. Szerda délután négy csomagot személyesen adtak át a Kerisek.

December 15-én szombaton a kövegyi nyugdíjas klub évzáró ünnepséget tartott, amelyen Jáksó Károlyné klubvezető értékelte a 2018. évben történt eseményeket; kirándulásokat, rendezvényeket.

A mai napot pedig a Beatles dalával indítjuk!