Makó Város Önkormányzata pályázatot hirdet a turisztikai, illetve vendéglátó ipari szektor szereplői részére a Best of Makó védjegy elnyerésére.

Az elismerés célja, hogy egyrészről a legkiemelkedőbb színvonalú, megbízható minőséget garantáló helyi szolgáltatók munkáját elismerésben és minőségvédelemben részesítse; másrészről az itt élők és a városba látogató turisták számára kiváló, minőségileg kifogástalan termékeket és szolgáltatásokat garantálhasson.

Makó gazdaságának egyik legfontosabb eleme a Hagymatikum Fürdő, és ezzel együtt a turizmus, mint iparág. Az önkormányzatnak alapfeladata, hogy segítse a turisztikában aktív szerepet vállaló szolgáltatói szektor minőségi és mennyiségi fejlődését, számukra minőségi védelmet nyújtson,emellett a városi turizmus jó hírnevét védve és hosszú távú céljait segítve a Makóra látogató vendégek számára meghatározza a garantáltan kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtó üzletek, vállalkozások körét.

Makó Város Önkormányzata ezért alapította meg a Best of Makó névjegyet, amely független minősítési rendszerként évről évre megújulva állandó, magas színvonalat, megbízható minőséget garantálja a helyi szolgáltató szektorban.

 A Best of Makó védjegy tartalma:

A pályázat nyertese matricát tehet ki (12cm átmérőjű egyoldalas üvegmatrica, a gyűrűn, amely körülveszi az alapformát, a kategória kerül felírásra), amely a vendégek számára is igazolja, hogy az üzlet színvonalas, munkáját a város közössége is támogatja. A nyertesek minden saját reklámfelületükön, anyagaikon, szabadon használhatják a Best of Makó logót az adott évben. Makó Város Önkormányzata vissza nem térítendő támogatásként 450.000 forintot biztosít, kategóriánként 150.000 – 150.000 forintot, a „Best of Makó” díjazottaknak. A díjazást számlával igazoltan marketing költségre kell fordítania a díjazottnak.

 A pályázók köre:

A Best of Makó védjegyre társaságok, vállalkozások és egyéni vállalkozók egyaránt pályázhatnak az alábbi kategóriákban:

szálláshelyek;

vendéglátás;

egyéb szolgáltatások.

Kategóriánként egy cím adható.

A pályázat elbírálása:

A Best of Makó védjegyet minden évben független zsűri ítéli oda a kiváló, megbízható minőséget garantáló pályázók részére. A pályázatok elbírálása során kiemelt szempontot jelent:

a vendég- és szolgáltatás-központú szemlélet;

a vendégbarát magatartás;

a szolgáltatás környezete, illetve az üzlet minősége;

az előállított, illetve forgalmazott termékek, valamint a nyújtott szolgáltatások minősége;

az elmúlt év árbevétele / munkavállalóinak száma;

munkavállalói megfelelő szakképesítéssel rendelkeznek-e (százalékos arányszám);

Kiszolgálás, szerviz (Szakszerű-e a kiszolgálás, tolakodó, figyelmes, korrekt, informatív.);

vendégéjszakák száma / ágyszám (amennyiben releváns);

melyekről a zsűri tagjai személyesen győződnek meg.

A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje:

Pályázni a kiírás mellékleteként megjelenő adatlapon lehet, aláírt és pecséttel ellátott formában, illetve csatolva a fényképes bemutatkozó dokumentációt is.

A pályázati adatlapok elektronikus formában az infopont@mako.hu email címre küldhetők el, vagy személyesen leadható a Városmarketing Irodában, Infopont – Széchenyi tér 13-15.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. január 21.  

További információ: infopont@mako.hu vagy a 06 20 258 5740 telefonszámon.

Jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest