Évzáró ünnepséget tartottak szerda délután a Szépkorúak Nyugdíjas Klub tagjai a Megyeház utcai klubépületben. Dr. Hadik György idén is ajándékkal érkezett a rendezvényre: a nagy doboz egy kávéfőzőt rejtett.

Hatvan fővel, 2016 óta működik a klub, amelynek tagi minden hónap második, harmadik és negyedik szerdáján találkoznak – tudtuk meg Takács Ferencnétől. A Szépkorúak Nyugdíjas Klub vezetője portálunknak elmondta: tartalmas évet zárnak a mai napon, hiszen többek között Erdélyben is jártak, és már a jövő évi kirándulást is tervezik.

– Olyan élményekkel gazdagodtunk, hogy mindenki azt mondta, amikor még haza se érkeztünk, hogy szeretnének megint menni – emelte ki a klubvezető, aki továbbá köszönetét és háláját fejezte ki Farkas Éva Erzsébetnek, akinek jóvoltából megalakulhatott a klub, továbbá dr. Hadik György képviselőnek, aki az idén is részt vett a rendezvényen, és ajándékkal is kedveskedett számukra.

A mai napon ebéddel zárta az évet a klub, ahol természetesen a bejgli sem maradhatott el, következő alkalommal pedig pótszilvesztert tartanak majd január elején a tagok.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest