Számítógépet is kaptak az idős otthon lakói karácsonyra, a nők klubja és a diabéteszesek egyesülete is az ünnepekre hangolódott, szén-monoxid-szivárgás történt Csanádalbertin, a jövő nyártól akár hétvégén is utalhatják a fizetést a cégek – többek között ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A társadalmi felelősségvállalás jegyében a Csongrád Megyei Kormányhivatal két számítógépet vitt a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába. A lakók a munkatársakkal és diákokkal közösen ünnepelték a karácsonyt.

Mintegy 80 tagot számlál a Makói Nők Klubja Egyesület, amelynél hagyomány, hogy kaláccsal és forralt borral ünnepelnek karácsony előtt. Most a Makói Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai készültek nekik műsorral.

Idén is közösen ünnepeltek a Makói Diabéteszesek Egyesületének tagjai: a 45 főből álló társaság kedd délután jó kedvvel hangolódott a karácsonyra. Nemcsak műsor, ajándékok és tombola is várta a résztvevőket.

Szén-monoxid-szivárgás miatt riasztották a tótkomlósi önkormányzati tűzoltókat Csanádalberti község Fő útjának egyik családi házába. A mentők két embert kórházba szállítottak.

A jövő nyáron induló  gyorsutalási banki rendszernek köszönhetően akár hétvégén is lehetőség lesz például a fizetések kiküldésére; az utalt összeg öt másodpercen belül megérkezik az egyik számláról a másikra

A mai napot pedig Sting dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest