Vásárhely materialista keresztény celeb polgármestere nem először taposott bele a kormánypárt támogatóiba, hárommilliós szavazótáborára. Korábban Biszku Bélához hasonlította a fideszeseket, most ennél is tovább ment!

Elképesztően ocsmány módon gyalogolt bele a kormánypárt, a Fidesz támogatóiba Márki-Zay Péter.

A vásárhelyi celebpolgármester vasárnap esti Facebook-prédikációjában fittyet hányt advent lelkiségére, és durván leszólta azokat, akik Orbán Viktor és a kormánypolitikájának hívei. Tette mindezt annak kapcsán, hogy Bayer Zsolt publicista felvetette: a napok óta tartó fővárosi rendbontások, ellenzéki őrjöngés miatt ideje lenne egy újabb higgadt, méltóságteljes, nyugodt Békemenetet tartani, mert „elpofátlanodtak a kereszténygyűlölők, karácsonyutálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak”.

„Én őszintén szólva nagyon várom ezt az újabb Békemenetet […] Egy nagyon jó alkalomnak találnám a Békementet arra, hogy szembesítsük a teljes megtévesztettség miatt még mindig a Fidesz őszinte antikommunizmusában és migráns ellenességében hívő, és ezzel a vakhittel vezérelt, jellemzően képzetlen vagy rendkívül beszűkült,a világról kevés információval rendelkező és általában idősebb korosztályt […]”– fröcsögte Márki-Zay, aki egészen pontosan azzal szeretné szembesíteni a Fidesz szerinte „vakhittel vezérelt, jellemzően képzetlen vagy rendkívül beszűkült, a világról kevés információval rendelkező és általában idősebb korosztály”-hoz tartozó támogatóit/szavazóit, hogy „2009 óta Orbán egyáltalán nem antikommunista, az európai értékek, a nyugati szövetségesek elárulója”,„Orbán rendszere nem keresztény”, sőt, „migránsokat telepít be”. (A lenti videón az ominózus rész 7:49-től 14:21-ig tart.)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest