Hírek Térség

Rendkívül beszűkültnek tartja a Fidesz támogatóit Márki-Zay Péter

Vásárhely materialista keresztény celeb polgármestere nem először taposott bele a kormánypárt támogatóiba, hárommilliós szavazótáborára. Korábban Biszku Bélához hasonlította a fideszeseket, most ennél is tovább ment!

Elképesztően ocsmány módon gyalogolt bele a kormánypárt, a Fidesz támogatóiba Márki-Zay Péter.

A vásárhelyi celebpolgármester vasárnap esti Facebook-prédikációjában fittyet hányt advent lelkiségére, és durván leszólta azokat, akik Orbán Viktor és a kormánypolitikájának hívei. Tette mindezt annak kapcsán, hogy Bayer Zsolt publicista felvetette: a napok óta tartó fővárosi rendbontások, ellenzéki őrjöngés miatt ideje lenne egy újabb higgadt, méltóságteljes, nyugodt Békemenetet tartani, mert „elpofátlanodtak a kereszténygyűlölők, karácsonyutálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak”.

„Én őszintén szólva nagyon várom ezt az újabb Békemenetet […] Egy nagyon jó alkalomnak találnám a Békementet arra, hogy szembesítsük a teljes megtévesztettség miatt még mindig a Fidesz őszinte antikommunizmusában és migráns ellenességében hívő, és ezzel a vakhittel vezérelt, jellemzően képzetlen vagy rendkívül beszűkült,a világról kevés információval rendelkező és általában idősebb korosztályt […]”– fröcsögte Márki-Zay, aki egészen pontosan azzal szeretné szembesíteni a Fidesz szerinte „vakhittel vezérelt, jellemzően képzetlen vagy rendkívül beszűkült, a világról kevés információval rendelkező és általában idősebb korosztály”-hoz tartozó támogatóit/szavazóit, hogy „2009 óta Orbán egyáltalán nem antikommunista, az európai értékek, a nyugati szövetségesek elárulója”,„Orbán rendszere nem keresztény”, sőt, „migránsokat telepít be”. (A lenti videón az ominózus rész 7:49-től 14:21-ig tart.)

4 Responses

  1. Köszi, különben sosem néztem volna meg a videót. Ez a Márki miért érdekes Makón. Ő a polgármester? Azt hittem, hogy az egy tanárnő…

  2. Én meg azt hittem hogy egy celeb. Tényleg polgármester?

  3. Én meg celebnek hittem. Tényleg polgármester?

  4. Én meg celebnek hittem. Tényleg polgármester?

Comments are closed.