Évet zárt a KirályTeam, nemzetiségi napot tartottak Apátfalván, gyermekkarácsonyon lépett fel Polyák Lilla és a harmadik gyertyát is meggyújtották az adventi koszorún – ezekről is olvashattak nálunk!

Évet zárt a makói KirályTeam: sikerekben gazdag volt számukra a 2018-as esztendő. Hamis volt a forgalmi és a rendszám is: Kiszombornál akadt fent a Volkswagen. Nemzetiségi nap volt Apátfalván: díjazták a legszebb konyhakerteket is. 

Városi Gyermekkarácsonynak adott otthont a Hagymaház: Polyák Lilla közösen énekelt a kicsikkel. Meggyújtották a harmadik gyertyát a Makovecz téren: ünnepi gondolatokat osztott Asztalosné Gazsy Veronika, a 
Makói Nagycsaládosok Egyesületének tagja és Halmágyi Pál, nyugalmazott múzeumigazgató. 

A Honvéd projektről egyeztetett a polgármester: pedagógusokkal és szociális munkásokkal értékelték az elvégzett munkát, és a következő feladatokat. Évet zárt a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége is: a polgármester kiemelte: összefogás és együttműködés nélkül nem valósulhatnak meg az elképzelések. Működik a makói modell.

Működik a makói modell: Farkas Éva Erzsébet és Lázár János munkájával is elégedettek a lakosok – Makó Híradó

Jó irányba mennek a dolgok a városban és a választókerületben is a makóiak szerint – derül ki egy friss felmérésből. A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása alapján a településen élők háromnegyede elégedett Lázár János országgyűlési képviselő munkájával, és Farkas Éva Erzsébet fideszes polgármester is toronymagasan nyerne egy mostani választáson.

Ma is számíthatunk hóra: az előrejelzések szerint újabb egy centi eshet. Érdemes melegen öltözni, hiszen napközben mínusz 5 fokra számíthatunk.

A napot kezdjük egy Benny Benassi számmal:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest