A hagyományokhoz híven idén decemberben is Évzáró Gálát tartott a Makó Budo Klub, amelyen a bemutatók mellett elismerések és kitüntetések is gazdára találtak.

– Ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor most vagyunk 29 és fél évesek az alakulást tekintve, hiszen nagyon fontos, hogy mikor válik jogi személyiséggé valaki, és ez a ’89-es évek júniusának első napjaiba történt, mikor volt az alakuló ülése a Makó Budo Klubnak, és aztán október 23-án vált jogerőssé a bejegyzésünk, ami akkor még munkanap volt. Ez volt az utolsó, hogy ez a nap munkanap volt, ezen a napon kiáltotta ki Szűrös Mátyás a Magyar Köztársaságot – árulta el Márton Imre. A makói klub elnöke továbbá hangsúlyozta: a budo klub nem ekkor kezdte meg működését, hiszen ekkor már működő csoportok voltak, amire lehetett alapozni.

A program nyitányaként bemutatókkal készültek az egyesület tagjai, minden szakosztályt képviselve, ezt követően pedig bűvészműsor is várta a résztvevőket,  de az est végére a Mikulás is megérkezett.

Az idén tízéves gálán díjazták a legkiválóbb teljesítményeket elérő sportolókat, ezeket az elismeréseket Márton Imre elnök és Czirbus Gábor alpolgármester adta át.

A díjazottak: Bata Zoltán (kick-box), Csapó Laura (aerobik), Martonosi Gábor (taekwon-do), Szilágyi László (battodo), Tóth Ádám (aikido), Antal László (ökölvívás), Bakos Endre (doshinkan-karate), Kovács Norbert (kick-thai-boksz), Körömi Tibor (ökölvívás), Sipos István (doshinkan-karate) és Zsilák Melinda (aikido).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest