Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Ajándékot kaptak a gyerekek a MATE előadása után, szorgos munka folyt a makói Szent István Király Plébánián, borkóstolóval zárta az évet a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége – tegnap erről is olvashattak nálunk!

Makói Fidesz: a város váltsa le a főlevéltárost – új vezetőt szeretne a helyi szervezet. Ingyenes előadással kedveskedett a MATE a fiatal közönségnek: utána ajándékot is kaptak. Makón is nyomozhatnak a Jobbik gyanús pénzei miatt: az adóhatóság rendelte el a nyomozást a Jobbik korrupciógyanús pénzügyei kapcsán.

Télapó ünnepség volt Kövegyen: a faluban szán helyett lovas kocsin közlekedve látogatta meg a kicsi gyermekeket. 
Szorgos munka folyt a makói Szent István Király Plébánián: az egyházközség önkéntesei az adventi időszakban összegyűjtött tartós élelmiszereket szortírozták.

Borkóstolóval zárta az évet a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége: a Hagymafesztivál előestéjén átadott Kaszinóban összegezte és zárta az idei évet a szövetség. Márki-Zay napja: 3 per, 2 ítélet, 1,5 millió forint büntetés.

Leesett a hó péntek este! Közlekedjenek okosan, öltözzenek melegen és szánkózzanak jókat az idei tél első havában! Ez alkalomból hallgassuk meg Frank Sinatra számát!