Hírek Kiemelt hírek Makó

Borkóstolóval zárta az évet a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége

A Hagymafesztivál előestéjén átadott Kaszinóban összegezte és zárta az idei évet a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége péntek este. A vállalkozók mindezt egy kellemes hangulatú borkóstoló keretében tették meg, mintegy harminc tag részvételével.

Farkas Éva Erzsébet is részt vett a rendezvényen, a polgármester köszöntőjében szólt az összefogás erejéről, az ebből fakadó sikerről, továbbá összegezte az évet, kiemelve többek között a városban zajló, illetve létrejött fejlesztéseket is.

A polgármester köszöntötte a Vállalkozók Éve keretében a Makói Múzeumért és Kultúráért Alapítvány, illetve a József Attila Múzeum általszervezett „110 éves a Ford T-modell – Makó közlekedésének története” elnevezésű honismereti vetélkedő első díjas csapatát. Az első helyezett iskola, a Makói József Attila Gimnázium Csanád Vezér Alapítványának részére Farkas Éva Erzsébet polgármesteri képviselői alapjából felajánlott 100 ezer forintot, amelyet az esten adott át.

Kozák Erika, a Marosmenti Vállalkozók Szövetségének elnöke portálunknak elmondta: a mai rendezvénnyel szerették volna megköszönni az eddigi munkát, illetve ezáltal szerettek volna visszatekinteni, mi is történt eddig, milyen sikereik voltak, és hogy milyen tanulságokat tudnak levonni, erre építkezve pedig építeni a jövő évi programokat. A rendezvény helyszínéül szolgáló Kaszinó kapcsán úgy fogalmazott: ez a kaszinó a vállalkozói bemutató és kiállító terem, ahol a vállalkozók bemutathatják termékeiket és szolgáltatásaikat, továbbá klubestjeiket is itt szeretnék megtartani a jövő évtől, amelyeken ebben az évben nagy létszámmal vettek részt érdeklődők.