Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

GÉNIUSZ-vetélkedő volt a Návayban, az ünnepre hangolódtak a makói mozgáskorlátozottak, testületi ülést tartottak Makón és közösségi tér alakul ki a Koronában – tegnap ezekről is olvashattak!

Lázár János szerint Botka László nem tudja, hogy milyen legyen Szeged 20 év múlva: erről is beszélt egy interjúban a térség országgyűlési képviselője. A gyermekek tudják, mire jó a 112: tudásbővítő program folyt a megyében. Nagyobb havazás jöhet a hétvégén: akár hógolyózhatunk is.

A tudatos vásárlásról versengetek a kerisek: a Logisztikászok nyerték a felhívást. Az ünnepre hangolódtak a makói mozgáskorlátozottak: a makói csoport 32 tagot számlál. Közösségi tér kerül kialakításra a Korona emeletén: egy pályázatnak köszönhetően mintegy négyszázmillió forintból fejlesztik a helyi közösségi és kulturális életét. Testületi ülés volt Makón.

Biankó csekket nem lehet kiállítani – Makó Híradó

Marosvári Attila is próbálta elmagyarázni Török Miklósnak miért nem a legjobb ötlet az egyik javaslata, ez majdnem sikerült. A decemberi testületi ülés gyorsan lezajlott, a végén egy kis értetlenkedéssel. Az év utolsó, rendes testületi ülése is csak azt bizonyította, miért mondta a térség országgyűlési képviselője, hogy Makónak minden sikerül, Hódmezővásárhelyen meg nem megy semmi.

Marad a napos, de felhős idő. Az este folyamán akár mínusz 5 fok is lehet. 

A napot kezdjük egy Brains számmal!