300 csomagot osztottak szét a makói rászorulók közt, az összetartásról szól a karácsony a Vertán-telepi Nyugdíjas Klubban, együtt sütött-főzött Limara és Bernáth Józsi, feljelentéskiegészítést rendelt el az ügyészség az újabb szeviép ügyben – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Nehéz sorban élők számára adományozott tegnap tartós élelmiszereket a Szeretettel Egységben a Családokért Alapítvány. A makói Szent István Király templomban rendezett eseményen karácsonyi gondolatok és egy kis vendéglátás is fogadta a megjelenteket.

Kedd délután tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Munkás utcai klubépületben a Vertán-telepi Nyugdíjas Klub. A rendezvényen részt vett Weszelyné Véghseő Henriett önkormányzati képviselő is.

A hétvége során a szegedi Media Marktban alkotott közösen Libor Mária „Limara” és a Konyhafőnökből ismert Bernáth József. Mint ahogy megtudtuk, nem először alkotnak közösen a gasztronómiában ismert arcok.

A József Attila Múzeum 2018-ban egy új programot indított útjára, a Múzeum Koffert. Az időseknek szánt múzeumi program célja éppúgy az élményszerű tanulás és tudásszerzés, mint a többi generáció esetében.

Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.

A közigazgatásban és a versenyszférában egyaránt jártas szakember került a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetői közé: dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter dr. Juhász Tünde megyei kormánymegbízott javaslatára főigazgatóvá nevezte ki dr. Mikecz Pétert.

Feljelentéskiegészítést rendelt el az ügyészség az újabb szeviép ügyben – a dokumentum kiegészítését rendelte el a Csongrád Megyei Főügyészség Szabó Bálint feljelentéséről, amit a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője tett a közelmúltban Szeviép-ügyben.

A mai napot pedig az LGT dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest