A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete – MCSME – az ünnepek előtt a makói csoportjával is megünnepelte a karácsonyt. A Civil Szervezetek Házában tartott rendezvényen a beszélgetés mellett a finom falatok sem maradhattak el.

Közel három évtizede működik a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete: jelenleg 2000 taggal működik a szegedi székhelyű közhasznú szervezet, amelynek makói csoportjai is van. Vincze Andrea, a megyei elnök elmondta, missziójuk az érdekképviselet, az érdekérvényesítés az élet minden területén.

Makón az évzáró eseményen az elmúlt 12 hónap történéseit foglalták össze. Mint kiderült, nemcsak kirándulni voltak, hanem rendezvényeket is szerveztek a csoportgyűlések mellett. A makói csoport 32 tagot számol, de a létszám dinamikusan változik. A megyei egyesület elnöke hangsúlyozta, a legfőbb célkitűzésük a fiatalítás.

A karácsonyi évzárón részt vett az önkormányzat nevében Toldi János képviselő is, aki naranccsal kedveskedett a tagoknak. A délután során az ünnepi készülődésről is szó esett a finom falatok mellett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest