A hétvége során a szegedi Media Marktban alkotott közösen Libor Mária „Limara” és a Konyhafőnökből ismert Bernáth József.

A közös szponzornak köszönhetően együtt sütött-főzött Libor Mária, az ország Limarája és a TV-ből is ismert Bernáth József. Mint ahogy megtudtuk, nem először alkotnak közösen a gasztronómiában ismert arcok.

– Nagyon szeretek Bernáth Józsival együtt dolgozni, ez már a második közös munkánk. Nagyon-nagyon élveztem a mostani alkalmat is. Mindkettőnket a Kenwood támogat. Márciusban a budapesti konyhakiállításra mindketten kaptunk meghívást, ott dolgoztunk először együtt – árulta el Limara a rendezvény során.

Libor Mária és Bernáth József egymást kölcsönösen tisztelik, sőt: egymás könyveiből tanulnak sütni, főzni. A hétvége során még egymásnak dedikálhatták is a megjelent műveket. Szombaton közösen készültek a vásárlóknak: Limara sütőtökös-narancsos kalácsot és kenyeret készített, a Séf pedig nudlit olaszos mártással.

– Folyamatosan együtt dolgozunk Marikával, hiszen a közös cég által ugyanazokkal a gépekkel dolgozunk, illetve időről időre, évi két-három alkalommal együtt tevékenykedünk. Most is nagyon örültem ennek a lehetőségnek Szegeden – fogalmazott Bernáth József.

Mint Limara elárulta, már többször invitálta a Séfet Makóra egy közös, otthoni sütésre, azonban még az alkalom várat magára. Az biztos: Bernáth Józsi reggelije igazi házi kenyér volt, amelyet Libor Marika készített – ezt az Instagram-oldalán is megosztotta az ország legismertebb Séfje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest