Kedd délután tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Munkás utcai klubépületben a Vertán-telepi Nyugdíjas Klub. A rendezvényen részt vett Weszelyné Véghseő Henriett önkormányzati képviselő is.

Nádasdi Istvánné, a Vertán-telepi klub vezetője portálunknak elmondta: a klub 2005-ben alakult, jelenleg 37 tagja van, de januártól nőni fog a létszám, hiszen vannak jelentkezők, a klub pedig szívesen vár mindenkit.

– A karácsony megünneplése nagyon fontos, és ez az összetartás is, hogy az egyedülállókat is összefogjuk, mert többen vannak – hangsúlyozta Nádasdi Istvánné a mai találkozó kapcsán. A klub egyébként tartalmas éven van túl, hiszen Erdélyben is jártak, illetve a szabadkígyósi és a gyulai kastélyt is megtekintették, de a Százéves Cukrászdát sem hagyták ki.

– Azt gondolom, hogy a karácsonynak a legnagyobb üzenete a szeretet, és hogy együtt tudjuk ezt a várost közösen szépíteni, boldogabbá tenni, és a következő évet várva újabb és újabb lehetőségeket szeretnénk biztosítani a nyugdíjasok, illetve a Makón élők számára – emelte ki Weszelyné Véghseő Henriett. Az önkormányzati képviselő örömmel látogatott el a nyugdíjasklub karácsonyára, ahol az ünnepi gondolatok mellett szólt az önkormányzat nyújtotta támogatásokról, illetve a városban zajló fejlesztésekről, beruházásokról is.

A köszöntőket követően a klub egyik tagjának, Kocsis Sándornénak unokája, a klub életében aktívan résztvevő Kovács Zsombor mondott el egy karácsonyi mesét.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest