Hírek Kiemelt hírek Színes

A Hagymatikumban járt a Mikulás

Idén is ellátogatott a fürdőbe a Mikulás, aki ajándékokkal és szaloncukorral is készült a fürdőzőknek. A Mikulás Party-n részt vett Hagymanó is, illetve fellépett a Csiga Duó Gyermekzenekar.

A Hagymatikum nyitása óta minden évben megrendezésre kerül a Mikulás Party, amelyen idén a koncert mellett vízi aerobik is várta a fürdőzőket három alkalommal a mai napon, illetve zenés kívánságműsorral és tematikus szaunaszeánszokkal is készült a Hagymatikum – tudtuk meg Lajtosné Papp Noémitől. A fürdő marketingcsoportjának vezetője továbbá elmondta: a szilveszteri rendezvényre is készülnek, amelyre már minden jegy elkelt, idén először ráadásul a VIP jegyek is válthatók.

navigate_before
navigate_next

A Csiga Duó tematikus műsorral kedveskedett a gyerekeknek. Mint Mihály Csaba zeneszerző, szövegíró portálunknak elmondta: a koncert során varázsszánnal elutaznak az Északi-sarkra, hogy meglessék, mit is csinál a Mikulás, ha épp nem az ajándékokat hordja szét.

– Nagyon nyitottak voltak a gyerekek, igaz a medencéből, de csináltak mindent, szuper volt! – fogalmazott Kiss Mónika énekesnő. A saját dalokat és feldolgozásokat is játszó duó a héten naponta három-négy koncertet ad, amely kihívást jelent számukra, de ez a színpadon nem érződik.

– Ahogy felállunk a színpadra, elmúlik a fáradtság, mert csodálatos dolog gyerekeknek játszani, és szeretik a műsorunkat, veszik a lapot, együtt ugrálnak, buliznak velünk, és ez mindent feledtet! – hangsúlyozta Mihály Csaba.