Szabó Bálint Szeged polgármestere lenne, Lázár Jánost a Civil Rádióban kérdezték, a Szegedi SZEFO Zrt. támogatja a makói gyermekkarácsonyt és válogatott csapattal tör az európai elitbe a mezőhegyesi ménesbirtok – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Rekordot döntött a gazdasági növekedés: a statisztikai hivatal friss becslése szerint 5,2 százalékkal nőtt a GDP a tavalyi szinthez képest. Játék a fejlesztés szolgálatában: a szegedi iskola egy pályázatnak köszönhetően egy 60 órás szakköri foglalkozásból álló Logiqsakk elnevezésű programot valósít meg. Szabó Bálint Szeged polgármestere lenne: a jelenlegi városvezetéssel szemben szeretne alternatívát felmutatni.

Két tucat határsértő egy török kamionban: a tehergépkocsiban 24 határsértőt találtak a magyar és román rendőrök. Talált bankkártyát használt a földeáki fiatalember: 10 alkalommal fizetett a kártyával 5 ezer forint érték alatt, így nem kellett PIN-kódot használnia. Lázár Jánost a Civil Rádióban kérdezték: a migrációról és a vásárhelyi ügyekről is beszámolt az országgyűlési képviselő.

A Makói Városi Televízió Híradó Extra műsor vendége volt Czirbus Gábor alpolgármester és Kovács Sándor önkormányzati képviselő: Kovács szerint a korábbi városvezetés a szűk vezetői garnitúrát támogatta, ők az időseket. Támogatja a városi gyermekkarácsonyt a SZEFO: sapka és sál együttest ajánlott fel a cég az ünnepségre. Erősített a mezőhegyesi ménesbirtok.

Válogatott csapattal tör az európai elitbe a mezőhegyesi ménesbirtok – Makó Híradó

Jobbára ma tiszta időnk lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 fok lehet. Este akár mínusz 3 fokig csökkenhet. 

A napot kezdjük egy The Biebers számmal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest