Kiemelt hírek Makó Színes

Ez már hivatalos is: a vendégek szeretik a Gloriust!

Makó és térsége meghatározó turisztikai célpontja a Grand Hotel Glorius. A négycsillagos szálloda most rangos szakmai elismerésben is részesült; az Év Szállása 2018. versenyében, a vendégek értékelései alapján Minőségi-díjat kapott.

Nagyon elégedettek a látogatók a Gloriussal – ez derül ki a szallas.hu idei értékéléséből. A piacvezető szállásközvetítő portál a közelmúltban, már hatodik alkalommal adta át elismeréseit a hazai turizmus kiemelkedő szereplőinek.  A kiírók szerint a verseny legfőbb célja, hogy kiemelésre kerüljön az a komoly és összetett munka, ami egy szálláshely üzemeltetésével jár. Emellett a szervezők szeretnék hangsúlyozni a minőség fenntartásának és javításának fontosságát Magyarországon, amit leginkább a vendégek véleménye tükröz. Ezek szerint, a makói szálloda a 4-5 csillagos, 70 szoba alatti hotelek kategóriájában Minőségi-díjat kapott.– Második helyezést értünk el, ami egy óriási eredmény számunkra és igen pozitív visszajelzés a működésünkkel kapcsolatban. Külön örülünk annak, hogy mindezt fiatal szervezetként sikerült elérnünk – értékelt Csábi Mihály.

 

A megbízott igazgató hozzátette, a kapott plakett értékét növeli az a tény is, hogy az összesítés alapját objektív vélemények képezték és több száz versenytárs közül kerültek a képzeletbeli dobogóra. – Minden, az oldallal kapcsolatban lévő szálláshely versenyben volt, és csak Gyula tudott megelőzni bennünket. A célunk az, hogy a jövőben ezt az eredményt tovább javítsuk – tájékoztatott Csábi Mihály, aki a tulajdonosi kör képviselőjével, Bodrogi Csabával együtt vette át a díjat egy gála keretében november 29-én, a budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

A direktor elmondta, folyamatosan dolgoznak azon, hogy kifogástalanul működhessenek és igyekeznek odafigyelni mindenben a részletekre is. Talán ezért sem meglepő, hogy az értékelések szerint a személyzettel és a szolgáltatás minőségével elégedettek leginkább a vendégek. – Saját visszajelző rendszerünk is van, különböző fórumokról gyűjtjük a véleményeket és ezekből is sokat tanulunk. Az elődeimhez hasonlóan én is azon munkálkodom a közösséggel együtt, hogy a szálloda láthatósága növekedjék és a hétköznapokat is megtöltsük programokkal – utalt a vezető arra, hogy a hétvégéik mindig teltházasak. Emellett a közelgő ünnepi időszakkal kapcsolatban azt is megtudtuk, meghirdetett karácsonyi csomagajánlatuk és szilveszteri programjuk is rendkívül népszerűnek bizonyult, ezekre már minden hely elfogyott.

One Response

  1. Gratulálunk. Tartottunk ott családi rendezvényt maximálisan meg voltunk elégedve, úgy az ételekkel mint a kiszolgálással. Soha nem mennénk máshova. Köszönjük.

Comments are closed.