Kiemelt hírek Makó

Támogatja a városi gyermekkarácsonyt a SZEFO

Több évtizede működik a Szegedi SZEFO Zrt. makói fióktelephelye, ahol mintegy 80 fő megváltozott munkaképességű ember dolgozik. Idén nem csak a dolgozók 7 év alatti gyermekeit ajándékozta meg a cég: csatlakoztak a makói hátrányos helyzetű gyermekkarácsonyhoz.

A Návay tér 5-7. szám alatt működik a Szegedi SZEFO Zrt. makói fióktelephelye, ahol egy francia cég kiváló minőségű villanykapcsolóit, dugaljait szerelik össze a megváltozott munkaképességű dolgozók. A Szegedi SZEFO Zrt. fontosnak tartja a fiatalokkal való foglalkozást, ezért is döntöttek úgy, hogy a makói fióktelep csatlakozik a makói városi hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyához.

– A Mikulás-napi ünnepségünkre meginvitáltuk Farkas Éva Erzsébet polgármestert, akinek átadom majd a cégünk ajándékát, amely a Szegedi SZEFO Zrt.-nél készült sapka-sál együttes – fogalmazott Kozma Lilla, a makói telephely vezetője. – A makói fióktelephelyen dolgozók 7 év alatti gyermekeit is meglepjük egy kis Mikulás-csomaggal, illetve sapkával és sállal.

Farkas Éva Erzsébet polgármester is köszöntötte a makói telephely munkatársait. Mint kiemelte, Kozma Lillától sokat megtudott az ott zajló munkáról, amely ugyanúgy nélkülözhetetlen a város életéből, mint más munkacsoporté.

– Karácsony közeledtével kicsit jobban odafigyelünk egymásra, nyitottabbá válik a szívünk. A jótékonykodásra is nyitottabbak és fogékonyabbak vagyunk, ezért is szeretném megköszönni már előre is azt az ajándékot, amit a hátrányos helyzetű gyerekeknek és családjaiknak a karácsonyi ünnepségre felajánlottak – mondta a polgármester.

navigate_before
navigate_next

Kis Imréné március óta dolgozik a Szegedi SZEFO Zrt. makói fióktelepén. Erika elárulta, ez az első munkahelye, ahol Mikulás alkalmából megajándékozzák a dolgozók gyermekeit. Az édesanyának egy 5 éves kisfia van, akit a jótékonykodás szellemében nevel: a megunt játékait unokatestvéreinek vagy a náluk szerényebb körülményekben élőknek ajándékozza.