Kiemelt hírek Színes

Királyhegyesiek szerepeltek a TV2 műsorában

A királyhegyesiek ismerős arcokkal találkozhattak a TV képernyőjén keresztül nemrégiben: Halászné Haiser Mária és családja a TV2-n futó „Mit tenne a gyereked?” című vetélkedőben szerepeltek. A család élvezte a forgatást és a műsort is.

Nagy élménnyel zárta Halászné Haiser Mária és családja, Gábor és Bella a „Mit tenne a gyereked?” című vetélkedőjét. Az édesanya elárulta, ő figyelt fel a műsor felhívására, amelyet megmutatott kislányának, aki nagy lelkesedéssel igent mondott. Miután a férje is beleegyezett a műsorba, jelentkeztek is.

– Ez a műsor arról szólt, hogy mennyire ismerjük a gyermekünket. Különböző játékos feladatokat adtak Bellának, nekünk meg ki kellett találni, hogy hogyan reagál rá, mit fog csinálni – fogalmazott az édesanya.

Mária elmesélte, nagyon sokat nevettek a forgatás során és nagyon kedvesek voltak velük. A kis Bellának igazi tapasztalatszerzés is volt: a kameráktól nem jött zavarba, illetve azt a feladványt is teljesítette, amelytől félt.

– Az első feladat Bellának nagy kihívás volt, mivel szó szerint kutyafóbiás, de mégis teljesítette. Mi bíztunk benne, hogy lesz olyan bátor és teljesíti és így is volt. Nagyon büszkék vagyunk rá – mondta Mária.

A Halász-család egyelőre nem jelentkezett más műsorba, amely a TV2-n fut, azonban nagyon érdekli őket a „Bezár a bazár” is.

A teljes adást itt nézhetik meg: