Hírek

Jó reggelt, Makó!

Pakson szerepelt a MR Power Sportegyesület, pályázati forrásból újítják fel a JUGYU-t, Makó 24 milliárd forint támogatást kaphat a jövőben és skót alapítványtól kapott eszközöket a makói és a vásárhelyi kórház – tegnap ezekről is olvashattak!

Illegális migránsokat fogtak el Makón: a Csongrád megyei rendőrök három illegális bevándorlót állítottak elő. Egyre népszerűbb a labdarúgás a lányok körében: a Keri Kupán négy csapat képviselte magát a sportágban. Két új versenyző mutatkozott be a MR Power Sportegyesületben: Marton Gergely, Miklai Péter Pál és Totobé Áron Pakson versenyzett. Heti szaunaprogramok a Hagymatikumban: hétfőtől vasárnapig változatos szaunaprogramokkal készül a fürdő.

Közel 500 millióból újul meg a JUGYU: a közeljövőben több mint kétszer akkora tornaterem, sportpálya bővítés, az épület bővítése, lőtér kialakítása is megvalósul az intézménybenA tram-train egyeztetéseken is részt vesz Lázár János: a térség országgyűlési képviselője minden kedden két mérnöki egyeztetésen is részt vesz. Skót alapítványtól kapott eszközöket a vásárhelyi és makói kórház: három, gyermekellátásban hasznos eszköz beszerzését támogatták a két kórházban. Makó 24 milliárd forint támogatást kaphat a jövőben.

Makó: 24 milliárd, Hódmezővásárhely: 800 millió – Makó Híradó

A térség országgyűlési képviselője szerint Makónak minden sikerül, Hódmezővásárhelyen meg nem megy semmi. A beruházások előkészítése katasztrofális állapotban van, a kormány így nem tud segíteni. – Jelen pillanatban Makó városában 24 milliárd forint beruházásról van döntés, amit Orbán Viktor kormánya hagyott jóvá, ezért nyugodtan mondhatjuk azt, hogy teljesítette amit ígért.

Folytatódik az enyhe időnk: napközben 5 és 7 Celsius fok között alakul a hőmérséklet, este mínusz 2 fokig hűl a levegő.

A napot kezdjük egy Stolen Beat dallal!