Gyertyagyújtás volt Makón, Kijevben versenyzett Majoros Róbert, hatalmas buli volt a Zsüffland Winterfest-je és csapadékos idő várható a héten – tegnap ezekről is írtunk.

A napot Szekeres Anna blogjával indítottuk: a Nem vagy egyedül… írásában arról ír, amik ott vannak velünk, mégsem vesszük észre. Ösztöndíjprogramot hirdet a Design Terminál a nők munkavállalásáért: az innovációs ügynökség közleménye szerint a tavasztól induló támogatás erősíti a vállalkozói szemléletet. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette: legalább 150 milliárd forintot fordít a kormány a Magyar falu program intézkedéseire már 2019-ben. 

Fergeteges bulit hozott Makóra a Zsüffland: a Winterfesten több száz fiatal szórakozott. Majoros Róbert nemrég egy kijevi verseny vett részt: egy ezüst- és egy bronzéremmel térhetett haza. Gyertyagyújtások voltak a térségben: Kiszomboron délelőtt lobbant lángra a hit gyertyája, délután pedig Makón, ahol jótékonysági sütikóstoló is volt a Makovecz-téren. Csapadékos idő várható a jövő héten: jellemzően borús, csapadékos idő várható a jövő héten; eső, ónos eső, néhol havazás is lehet.

A napot kezdjük Plain White T’s dallal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest