Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Fogadóórát tartott Lázár János Makón, 500 facsemetét ültetnek el a városban, egészséghetet szerveztek a Bartókban: tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

A térségi országgyűlési képviselője fogadóórát tartott: többek között szálláshely bővítéssel kapcsolatban is felkeresték Lázár Jánost. Egy pályázatnak köszönhetően Makó különböző pontjain 500 darab facsemetét ültetnek el: péntek reggel a lovas pályához telepítettek közel 40 fát. A májusi egészséghetet követően november végén ismét az egészségéé a főszerep a Bartókban: a mai napon gyümölcskóstolót tartottak, de szűrések és sportprogramok is várják a gyerekeket egy EFOP pályázatnak köszönhetően.

A diabétesz világnap alkalmából programot szervezett a Makói Cukorbetegek Egyesülete: már 30 éve segítik egymást a térségi cukorbetegek. Kiss Attila-botrány: a megyei közgyűlés elnöke visszautasítja a vádakat. Lázár János számára meglepetés volt Kiss Attila összeférhetetlenségi ügye.

Lázár: meglepetés volt számomra Kiss Attila összeférhetetlenségi ügye – Makó Híradó

A térség országgyűlési képviselője a Makói Városi Televíziónak adott interjújában beszélt a makói Jobbik környékén kialakult botrányokról is, kiemelve, hogy Kiss Attila szerinte azok közé a politikusok közé tartozik, akikkel lehet beszélni, de a törvények mindenkire vonatkoznak.

A napot kezdjük egy Linkin Park számmal!