Senki nem tudja miből finanszírozták Kiss Attiláék a makói Jobbik internetes újságját, mert a törvényi kötelezettség ellenére nem hozták nyilvánosságra az éves beszámolókat, mondja a makói Fidesz elnöke.

– Törvény írja elő, hogy a gazdasági társaságok, illetve minden más szervezet éves beszámolóját nyilvánosságra kell hozni. Ez azonban nem történt meg a Kiss Attilához köthető Sándor Móricz Egyesület esetében sem 2016-ban, sem 2017-ben. – számolt be róla a makói Fidesz elnöke.

Czirbus Gábor kiemelte, a törvények mindenkire vonatkoznak, ezért felszólítja Kiss Attilát, hogy hozzák ezeket nyilvánosságra, és számoljanak be arról, kinek a pénzéből, és hogyan tartották fenn a Makói Csípőst.

– Az országos sajtó hónapok óta a Jobbik körüli, Simicska Lajostól kapott zacskós pénzektől harsog, amiről a már kilépett tagok számolnak be időről időre. Talán nem véletlen, hogy a Sándor Móricz Egyesület beszámolói sem készültek el. – hangsúlyozta a makói Fidesz elnöke. Hozzátette: ez egyértelműen arra utal, hogy a párt a makói kampányát, és az internetes portálját is ilyen forrásokból finanszírozhatta.

Czirbus Gábor emellett azt is kiemelte, továbbra is úgy gondolják, Kiss Attilának vissza kell fizetnie a megyei közgyűlésben jogosulatlanul felvett tiszteletdíját, ami mintegy 5 millió forint, és bocsánatot kell kérnie a Csongrád megyei, de főként a makói lakosoktól, amiért átverte őket.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest