A hármas számú választókerületben Dr. Sánta Sándor önkormányzati képviselő közel 360 borítékot ad át az adventi időszakban, a nyolcas számú választókerületben Gáspár Sándor önkormányzati képviselő pedig mintegy 500 lakosnak kézbesíti az Erzsébet utalványokat.

Dr. Sánta Sándor hamarosan befejezi a karácsonyi utalványok átadását; a képviselőt egy öttagú csapat segíti munkájában. Mint portálunknak elmondta, az átadások után esténként összeülnek és megbeszélik, hogy milyen a hangulat a városban.

Csütörtök délután Takácsné Kiss Emerenciához és férjéhez, Takács Józsefhez látogatott el. Mindketten részesültek a támogatásban, amelyből unokáikat segítik majd. Mint Takácsné Kiss Emerencia elárulta: hét unokájuk van, a karácsonyt pedig a gyerekeiknél töltik, mivel az albérletükben nem férnének el annyian. A karácsonyi menü állandó eleme a halászlé, és töltött káposztával is készülnek.

– 500 fő hetven év feletti lakos van a körzetemben, elég jól haladok vele. Sokat kell beszélgetni, de én ennek örülök, mert így sok információt hallok – fogalmazott Gáspár Sándor.

Az önkormányzati képviselő a mai napon egy pedagógus házaspárnál járt: Martinusz József és felesége, Erzsébet is tanárként dolgozott. Mint elmondták, a támogatást élelmiszerre költik majd, az ünnepi vacsorát a fiuk készíti majd. A házaspár 1994-ben költözött Makóra, és véleményük szerint nagyon rendes vidék és nyugodt is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest