Rekordmennyiségű adomány gyűlt össze a Magyarok Kenyere programban, Lőw Lipót emlékplakettet kapott Urbancsok Zsolt, folytatódik az Erzsébet-utalványok átadása – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Hamarosan kiosztása kerülhet Csongrád megyében is az a 21 tonna búza, amelyet 263 gazda ajánlott fel jótékonysági Magyarok Kenyere programban. Az akcióban összesen 2700 magyarországi és 1900 határon túli gazda vett részt, a felajánlott búza egy részét liszt, a másik részét pedig kenyér formájában juttatják el a rászorulókhoz.

Nagy meglepetés és megtiszteltetés érte Urbancsok Zsoltot: nemrég a Szegedi Zsidó Hitközség Lőw Lipót emlékplakettel ajándékozta meg a makói levéltár főlevéltárosát.

Ebben az évben 3340, hetven év feletti makói lakos részesül Erzsébet-utalványban. Kedd délután Toldi János képviselő Kúsz Lajosnéhoz látogatott el, hogy átadja a 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt. Karácsonyra minden háztartásba eljuttatják a támogatásokat.

Kiss Attilának, a Jobbik makói elnökének most már papírja is van  arról, hogy méltatlan a képviselőségre – írja a Fidesz makói szervezete portálunkhoz eljuttatott közleményében. Mint a közleményben megfogalmazták: Kiss Attila és Zeitler Ádám Makó történek legsúlyosabb politikai szélhámosságát követték el.

Rövid időn belül két jelentős, összesen csaknem 1,3 milliárd forint kárt okozó, használt gépjárművek kereskedelméből származó költségvetési csalást leplezett le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Ma délután folytatódik Az orvos válaszol, a téma: a szürkehályog és egyéb szembetegségek.

A mai napot pedig a Weeknd dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest