Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Közel 4 millió forintot gyűjtött Szentpéteri Csilla és zenésztársai, idegenben kapott ki a Makói KC, hétvégén is házhoz vitte az alpolgármester az utalványokat és japán TV-sek forgattak Kiszomboron: tegnap ezekről is olvashattak!

Chuck Norris visszatér: februárban egy autóversenyzős film, egy NASCAR-történet forgatásán vesz részt. Az európai népességcsökkenést családpolitikával, nem a migrációval kell megoldani – nyilatkozott Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Kezdődik a 129. országos énekesmadár-etetési szezon: 1890-ben indult el Magyarországon a lakosság települési madáretetési mozgalma.

Zsabka Zsolt, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának elnöke nemcsak üdvözítőnek, de egyenesen nélkülözhetetlennek tartja a Lázár János kormánybiztos által koordinált kötött pályás közlekedésfejlesztési programot. Japán is megismerheti a szorobánt használó kiszombori diákokat: Jean, a főszereplő utazókutya segítségével ismerhetik majd meg a kiszombori nebulókat a tévénézők, ahogyan a japán szorobánt használják. Hétvégén is házhoz ment az Erzsébet-utalvány: Czirbus Gábor alpolgármester személyesen adta át az utalványokat a 70 év feletti lakosok számára. 

Fogadóórát tart Maroslelén és Makón a térség országgyűlési képviselője: csütörtökön és pénteken is várja a lakosságot Lázár János. Kis Attila már nem tagja a megyei közgyűlésnek.

Megszüntették Kiss Attila megbízatását a megyei közgyűlésben – Makó Híradó

A Csongrád Megyei Közgyűlés határozata alapján a Jobbik volt országgyűlési képviselőjelöltje, jelenlegi makói elnöke méltatlan a képviselői megbízatásra, mert azzal összeférhetetlen tisztséget gyakorolt éveken keresztül. Dudás Zoltán esetében további állásfoglalást kér a közgyűlés.

Nem viccel az időjárás: este már havas eső is eshet, amelyhez mínusz 2 fok párosul. Napközben a legmagasabb hőmérséklet 3 Celsius fok lehet.

Kezdjük a napot Stinggel! Ön ott volt a szombati koncertjén?