Kiss Attilának, a Jobbik makói elnökének most már papírja is van  arról, hogy méltatlan a képviselőségre – írja a párt makói szervezete portálunkhoz eljuttatott közleményében.

A Csongrád megyei közgyűlés tegnap megszüntette Kiss Attila megyei képviselői mandátumát, miután kiderült: a Jobbik korábbi országgyűlési képviselő-jelöltje három éve úgy veszi fel a megyei képviselői fizetését és úgy hoz a Csongrád  megyeiek életét érintő kérdésekben döntést, hogy a jogszabályok  szerint nem is lehetett volna képviselő. Sajtóinformációk alapján minderről Zeitler Ádámnak, a párt választókerületi elnökének is  tudomása volt, aki kampányfőnökként is segítette Kiss Attila politikai  ambícióit.

Kiss Attila és Zeitler Ádám Makó történek legsúlyosabb politikai szélhámosságát követték el, éveken keresztül átverték a Csongrád Megyei Közgyűlést, átvertek minden Csongrád megyei polgárt, így minden makóit! Felszólítjuk Kiss Attilát, hogy fizesse vissza az elmúlt 3 évben tisztességtelenül és jogosulatlanul felvett tiszteletdíját, és  Zeitler Ádámot, hogy adja vissza az önkormányzati képviselői mandátumát. Nemcsak az méltatlan a képviselőségre, aki törvényt sért,  de az is, akinek erről tudomása van, de nem tesz semmit. A Kiss Attila és Zeitler Ádám vezette makói Jobbik ma megbukott, elvesztette minden erkölcsi alapját, hogy a makói polgárok bizalmát kérje, vagy beleszóljon a közügyeinkbe.

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest