Hírek Makó

Bolsevikozással reagál a Jobbik

A párt is eljuttatta hozzánk közleményét volt országgyűlési képviselő jelöltje a méltatlansági eljárásával kapcsolatban. Nem értünk egyet, bolsevik, bíróság, stb., stb.

Közleményt kapott portálunk Kiss Attila makói Jobbik elnök, (volt…) megyei képviselő megbízatásának megszüntetéséről. A félig valószínűleg Botka Lászlótól lenyúlt (koncepciós eljárás, politikai leszámolás, stb.) szövegben megpróbálják megmagyarázni, hogy mi is történt szerintük.

Akit esetleg érdekel, itt olvashatja el Dorogi Györggyel, a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnökével készült interjúnkat többek között arról, hogy miért NEM „Fidesz-közeli” a párt, illetve itt meg arról számoltunk be, hogy a két ügy között első ránézésre is nagy a különbség, meg másodikra is. Ezt egyébként a határozat ismertetésekor a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke egyértelműen el is magyarázta, kár hogy akkor már nem volt ott Kiss Attila…

Ja, és semmi nem garantálja, hogy Dudás Zoltán megbízatását nem fogják amúgy megszüntetni, a vele kapcsolatos döntés mindössze annyit jelent, hogy erről később lesz még egy kör.

 

A Jobbik bíróságon támadja meg a Csongrád Megyei Közgyűlés bolsevik döntését

A Csongrád Megyei Közgyűlés Fidesz-frakciója hétfőn koncepciós eljárás keretében megvonta dr. Kiss Attila képviselői mandátumát. A meghozott döntéssel nem értünk egyet, azzal szemben fellebbezéssel fogunk élni a bíróságon. A döntés a bolsevik-típusú hatalomgyakorlás újabb jele, a Fidesz politikai leszámolást folytat azokkal szemben, akik nem tagozódnak be a NER-be.

A fideszesek ismét kettős mércét alkalmaztak: miközben a jobbikos képviselőtől megvonták a mandátumát, a korábban Jobbikból kilépett – a Fidesz-közeli Mi Hazánk Mozgalom alapításában is közreműködő – közgyűlési tag megbízatását meghagyták, pedig a két ügy teljes mértékben megegyezett.