Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

A Mikulás is ellátogatott a nyugdíjas klubok találkozójára

14 klub mintegy 185 tagja vett részt szombat este a Makói Baráti Kör Nyugdíjas Klub találkozóján. A baráti hangulatú rendezvényen a vacsora mellett a tombola sem maradt el, meglepetésként pedig a Mikulás is ellátogatott.

A műsort követően Farkas Éva Erzsébet köszöntőjében a közösségről, az emberi kapcsolatokról fontosságáról beszélt. A polgármester hangsúlyozta: a barátság erőforrás, illetve szólt a közelgő ünnepről, az adventről, illetve a felkészülésről is.

navigate_before
navigate_next

Vigh Zoltán, a Makói Baráti Kör Nyugdíjas Klub vezetője portálunknak elmondta: évek óta kapcsolatban vannak klubokkal, a mai rendezvényre mintegy 185-en jöttek el; többek között Királyhegyesről, Csanádalbertiről, Ambrózfalváról, Pitvarosról Csanádpalotáról és Békéssámsonról is érkeztek vendégek. Justh Gyula utcai klubjuk 80 főt számlál, ezzel Makó legnagyobb létszámú klubját tudhatják magukénak. Mint Vigh Zoltán kiemelte: minden évben átlépik a határt kirándulásaik során, tavaly Erdélyben, idén Szerbiában jártak, és vannak még terveik.

A megnyitó részeként a meghívott klubok vezetői is rövid köszöntőt mondtak, ezt követően meglepetésként a Mikulás is megjelent, aki ajándékkal is készült. A vendégeket sertés raguleves, sült tarja, csibemájjal töltött szelet és sütemény is várta. Ezt követően zenével és tánccal folytatódott a bál, kilenc órakor pedig a tombolára is sor került.