Hírek Kiemelt hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Megkezdődött a 70 év felettieknek járó karácsonyi utalványok átadása, fiatal tehetségek mutatkoztak be az Ifjú Zenebarátok Világnapja alkalmából, Bencsik András volt a közéleti est vendége – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Több választókerületben is megkezdődött a karácsonyi vásárlási utalványok kézbesítése; Czirbus Gábor alpolgármester, önkormányzati képviselő a 7. számú választókerületben 470, Kádár József önkormányzati képviselő a 2. számú választókerületben 367 személynek fogja kézbesíteni az utalványokat következő hetekben.

Az Ifjú Zenebarátok Világnapja alkalmából koncerttel készült a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Korona dísztermében; a sokszínű hangversenyen 22 tanuló mutathatta be tehetségét és tudását.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője közéleti est vendége volt Makón. Az újságíró sem a bevándorlásról, sem Márki-Zay Péterről nem rejtette véka alá a véleményét.

A makói Fidesz elnök szerint a Jobbik volt országgyűlési képviselő-jelöltje, Kiss Attila „méltóképpen megkoronázta” politikai karrierjét a megyei közgyűlésben a személye körül kirobbant botránnyal. Czirbus Gábor szerint jobban tenné, ha megelőzné a megyei képviselői megbízatásának megszüntetését és lemondana, valamint visszafizetné a jogtalanul felvett tiszteletdíját.

A mai napot pedig a Kool & The Gang klasszikusával indítjuk!