Hírek Kiemelt hírek Makó

Lázár új autója? – nem áll le a hülyeségvonat

Újabb sajtótörténeti mélypontot ért el a Makói Csípős csütörtök este. A kérdés már csak az, hogy ez már a verem legalja vagy van még lejjebb?

Olvasói(?) fotót posztolt ki csütörtök este Lázár János állítólagos új autójáról a Makói Csípős, csak úgy mellékesen hozzátéve, hogy a Mercedes-Benz CLS 400D 4matic új ára több mint 27 és félmillió forint.

A cikkre természetesen néhányan rögtön rá is ugrottak, de nagy kört esélye sem volt futnia az anyagnak, mert alig egy óra múlva kiderült, hogy a jobbikos politikus Kiss Attilához köthető portál ezúttal az álhírgyártás magasiskoláját mutatta be.

A Facebook megosztás alá kommentelt ugyanis Nyergesné Kovács Erzsébet, Csanádpalota polgármestere, jelezve, hogy a nyilvánosságra hozott fényképen a rokonainak autója látható, akik hozzájuk érkeztek november 1-én. Nos, ezért nem kell lehozni minden ostobaságot ellenőrzés nélkül…

Az autó tehát egyáltalán nem Lázár Jánosé, azon viszont érdekes lehet elgondolkodni, hogy miért csak három héttel a kép elkészülte, egy nappal pedig a Csongrád Megyei Közgyűlésben kirobbant Kiss Attila-botrány nyilvánosságra kerülése után jöttek elő vele?

Talán kellett valami, ami eltereli a figyelmet arról, hogy a makói Jobbik elnöknek valószínűleg hétfőn megszüntetik a megyei képviselői megbízatását, mert éveken keresztül azzal összeférhetetlen jogviszonyt is fenntartott?

Már az ex-jobbikos Volner János is megmondta, hogy lassítani kellene a hülyeségvonaton, mert túl gyorsan száguld, de úgy látszik nem megy…

 

One Response

  1. persze, hiszen a kastélyhoz sincs köze. Vagyis… 😀

Comments are closed.